Årsstämma 2018

Onsdagen den 16/5 hölls så den årliga årsstämman i föreningen. Vi var 22 personer på plats och vi diskuterade året som varit, dels ekonomiskt samt vad som hänt under året och vad som var pågång framåt. Vi röstade även igenom en ny styrelse för året.

Det man kan säga om styrelseuppdelningen är att Stefan Svensson inte längre kommer vara ordförande i föreningen. Där kommer Jonathan Weinfors att ta vid. Där vill vi passa på att tacka Stefan för lång och trogen tjänst både som vaktmästare och nu det sista som ordförande i förenignen. Även Christina Kärnhall kommer att sluta arbeta för oss efter årsmötet. Detta då hon vill gå i pension. Där vill vi också passa på att tacka Christina för ett fantastiskt långt och bra samarbete! Vi har från styrelsens sida löst detta problem genom att anlita Riksbyggen i dessa ärenden.

Torbjörn Lyden och Anna Borgström slutar även de i Styrelsen, detta på grund av flytt för båda. Vi vill även passa på att tacka även dem för ett fint arbete i styrelsen.

En representant från Riksbyggen fanns på plats under kvällens möte och gav en kort informationsgenomgång till samtliga deltagande på mötet och stannade kvar och svarade på frågor mm efter mötets slut.

Vidare kan vi berätta att vi efter dagens stämma kommer ha två nya medlemmar i styrelsen. Susanne Petersson och Barbara Jonsson som kommer att verka som suppleanter i styrelsen. Sedan kan vi nämna att Marie Bergman blir ny Sekreterare och Olof Svahnström går upp som Ordinarie Styrelseledarmot.

Vad det gäller valberedningen så kommer Håkan Dahl fortsätta på sin post ett år till, detta i samarbete med föreningens styrelse.

Styrelsen informerar även om nya stadgar i föreningen som röstades igenom. Därför kommer en extra stämma hållas den 13/6

anmäl er till styrelsen om ni vill medverka snarast, Detta genom att fylla i blanketten som skickades ut nyligen och lämna in den till föreningens kontor på Skåegatan 7.

Mötet avslutades seden med kaffe, fika och smörgåstårta.

Missade ni mötet eller har andra frågor så finns Styrelsen i källaren Onsdagen den 30/5. Där kan ni även hämta ut årets ekonomiska årsredovisning om det finns intresse för det.

Tack för visat intresse

// Styrelsen