Julhälsning från styrelsen

Hej medlemmar, Vi från styrelsens sida skulle med detta lilla meddelande hälsa alla som bor här på Skånegatan en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.

Nedan följer även lite info om vad vi har framför oss som förening och vad som har varit under året.

Vi har i år jobbat väldigt mycket med vårt samarbete med Riksbyggen när det gäller de ekonomiska bitarna som vår kära Christina tidigare skött åt föreningen.

Sedan jobbar vi även hårt för att någon form av verksamhet ska kunna flytta in i Ica ettans lokaler inom en snar framtid. Mer information om detta lär komma förhoppningsvis. Vidare kan vi säga att föreningen har uppdaterat sina stadgar. Dessa hittar Du på vår hemsida på nätet där även vår årsredovisning finns.

Vi har även upprättat en ny underhållsplan för föreningen

Vi jobbar även en hel del med vår hemsida och för er som inte har kollat in den så heter den www.brf-tordyveln.se. Där försöker vi att uppdatera så ofta det går om vad som är på gång i föreningen.

Framöver kommer vi framför allt att till en början fokusera på att lösa en stark styrelse för föreningen då vi under nästa år kommer bli av med flera styrelseledamöter på grund av bland annat flytt.

Så känner du dig manad att hjälpa till att driva föreningen framåt och göra vårt boende ännu mer attraktivt så tycker jag att ni ska höra av er till vår kassör

John Stolpe 073-728 74 94.

Vår förhoppning är att vi ska kunna fortsätta driva föreningens styrelse med en sammansättning som representerar alla åldrar och kunskaper för att kunna fatta dom riktiga besluten.