Strul med hyresinbetalningar för Maj

Hejsan!

Som ni kanske har märkt så har det varit lite problematiskt med övergången till Riksbyggens system. Och ett missförstånd måste ha skett nu i samband med denna månadens hyresutskick.

Vi kom överens med Riksbyggen att föreningen skulle skicka ut avier för nästkommande 2 månader (Maj, Juni) då de fortfarande hade probelm i sitt system. Men då de verkar ha fått ordning på problemet så lade de in OCR-nummer på vårat konto för några dagar sen. Detta gjorde att de som inte redan betalat sin hyra inte längre kunde betala.

Därför kommer ett nytt utskick av avier ske från Riksbyggens sida imorgon (Fredag) eller som senast i början på nästa vecka.

Och ni som redan betalt in hyran kan bortse från avin för Maj månad från Riksbyggen, resterande kommer att betala in mot det nya OCR numret och inga förseningsavgifter kommer att tas ut denna månad. Men vi vill gärna att ni betalar så snart som möjligt.

Vi ber igen om ursäkt för detta strul och hoppas att vi nu kommit över den värsta tröskeln vad det gäller systembytet och att det i fortsättningen kommer att fungera bättre.

Jag har även bett att Riksbyggen skickar en representant till årsmötet senare denna månad. Så har ni frågor till dem eller andra funderingar så rekomenderar jag att ni kommer då.

Vi kan nämna med att årsredovisningen för 2017 finns klar samt förslag för nya stadgar. Så vill ni ha tid att läsa detta innan årsmötet så kontakta nån i styrelsen så kan ni hämta ut detta på kontoret.

Mvh: Styrelsen BRF Tordyveln